Koulupakki - kouluyhteistyön kehittäminen (KEK/V)

Aikaa jäljellä:

Koulupakki - kouluyhteistyön kehittäminen (KEK/V)

Ajankohta: 21.9.2021 - 23.3.2022
Tapahtumapaikka: Kirkon talo
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Yhteenveto ja maksaminen
  • 3. Ilmoittautumisen vahvistus

Koulupakki - kouluyhteistyön kehittäminen

Ilmoittajan tiedot


Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.
Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi tai 0400 182 278. 
Peruuta ilmoittautuminenPeruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.  

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti.

Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.  

Koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi koulutuksen kesken. Mahdollisissa sairastapauksissa on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään lääkärintodistusta vastaan. Mikäli seuraavaan koulutusryhmään siirtyminen ei ole mahdollista, voidaan neuvotella osittaisesta koulutusmaksun palautuksesta.