Koulutuspäivä PIIKKI - Turun arkkihiippakunnan varhaisnuorisotyön koulutuspäivä

Aikaa jäljellä:

Koulutuspäivä PIIKKI - Turun arkkihiippakunnan varhaisnuorisotyön koulutuspäivä

Ajankohta: 7.11.2019 - 7.11.2019
Tapahtumapaikka: Sastamala
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Ilmoittautumisen vahvistus

Koulutuspäivä Piikki - Turun arkkihiippakunnan varhaisnuorisotyön koulutuspäivä

Ilmoittajan tiedot


Vastaa tähän, jos osallistut koulutukseen osana työtäsi. 
Vastaa tähän, jos osallistut koulutukseen osana työtäsi. 
Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.
Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@nuorikirkko.fi tai 0400 182 278. 

Lisätiedot

Henkilötiedot suojataan asianmukaisesti.

Tietoja käsittelevät Nuoren kirkon henkilökuntaan kuuluvat työntekijät kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Ulkoistettujen palvelujen osalta (mm. ravintolapalvelut, kirjanpito) takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta kolmansille tahoille suoramarkkinointiin tai mainontaan, etämyyntiin, markkina- tai mielipidetutkimukseen, henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten ilman henkilön suostumusta. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että luovuttamiasi henkilötietoja voidaan käyttää Nuoren kirkon toiminnasta tiedottamiseen ja ammatilliseen viestintään. Voit milloin tahansa pyytää, että asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan ottamalla yhteyttä osoitteessa info@nuorikirkko.fi. Halutessasi voit myös rajata tietojen julkaisemista valitsemalla alla olevan kohdan. 


Peruuta ilmoittautuminenPeruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.  

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti.

Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.  

Koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi koulutuksen kesken. Mahdollisissa sairastapauksissa on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään lääkärintodistusta vastaan. Mikäli seuraavaan koulutusryhmään siirtyminen ei ole mahdollista, voidaan neuvotella osittaisesta koulutusmaksun palautuksesta.