Katu- ja FestariSaappaan ohjaajakoulutus

Aikaa jäljellä:

Katu- ja FestariSaappaan ohjaajakoulutus

Ajankohta: 9.11.2021 - 10.11.2021
Tapahtumapaikka: Jyväskylä
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Ilmoittautumisen vahvistus

Katu- ja FestariSaappaan ohjaajakoulutus

Ilmoittajan tiedot

Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.
Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi tai 0400 182 278. 

Lisätiedot

Alun perin toukokuulle suunniteltu koulutus on siirretty pandemiatilanteesta johtuen marraskuulle. Koulutus toteutetaan 9.-10.11.2021 Jyväskylässä.

Lisätietoja löydät osoitteesta koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi. Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, voit ottaa yhteyttä kouluttaja Ville Viljakaiseen, ville.viljakainen@lastenjanuortenkeskus.fi tai koulutuksen assistenttiin koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi. 
Peruuta ilmoittautuminenPeruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi kuitenkin nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujavaihdoksesta on ilmoitettava kirjallisesti. Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 0–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksesta peritään 50 euroa toimistokuluja.