Aikaa jäljellä:

Varustetilaus 2018 RAIFU

Ajankohta: 31.12.2018
Tapahtumapaikka:
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Tilauksen vahvistus

Tällä sivulla voit tehdä RAIFU seuratuotetilauksen.

Tilausprosessi etenee siten, että jokainen joukkue päättää varustehankinnoista joukkuekohtaisesti. Yksittäinen pelaaja (tai pelaajan huoltaja) tilaa varusteet tämän tilaussivun kautta. Seura laskuttaa joukkueelta tehdyn tilauksen ja seura edelleen tilaajalta siten kuin joukkuekohtaisesti seuratuotteiden maksuista on sovittu.

Keskustelethan siis ennen tilaamista joukkueesi kanssa minkälaisia ja värisiä peliasuja tilaatte. Eri kokoja ja malleja voi sovittaa joukkuekohtaisesti joukkueiden pelaajille erikseen ilmoittamina ajankohtina/harjoituksissa.

Täytä ensin tilaajan tiedot ja sen jälkeen pelaajan tiedot jolle tuotteet tulevat. Valitse sitten tilattavat tuotteet listasta ja sen jälkeen väri/malli/koko esiin aukeavasta valikosta.  Mikäli teet tilauksia useammalle pelaajalle, tee ensin tilaus yhdelle pelaajalle valmiiksi ja sen jälkeen uusi tilaus toiselle pelaajalle. 

KESKUSTELE ENSIN JOUKKUEESI KANSSA JA SELVITÄ TARVITTAVAT TIEDOT (esim pelinumerosi mikäli se ei ole tiedossa), MITÄ TUOTTEIDEN TILAAMISESTA ON JOUKKUEESSA SOVITTU, JA TEE TILAUS VASTA SITTEN. 

hinnasto
tuotekuvasto

Tarkistathan täyttämäsi tiedot huolellisesti ennen kuin painat "vahvista tilaus" -nappia ja lähetät tilauksen!

RAIFU
Kalle Parkkari
040 5804636


Varustetilaus 2018

Henkilö- ja yhteystiedotTilattavat tuotteet

Peruuta