Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät (webinaari)

Aikaa jäljellä:

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät (webinaari)

Ajankohta: 17.3.2021 13:00 - 18.3.2021 12:00
Tapahtumapaikka: Verkkokoulutus
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Yhteenveto ja maksaminen
  • 3. Ilmoittautumisen vahvistus

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

Ilmoittajan tiedot


Täytettyäsi lomakkeen tiedot paina lopuksi Lähetä-painiketta, jotta ilmoittautumistietosi lähetetään tapahtumanjärjestäjälle.
Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta välittömästi sähköpostivahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusta, ota yhteys koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi tai 0400 182 278. 

Lisätiedot

Alunperin Espoossa toteutettavaksi suunnitellut kehittämispäivät siirtyvät verkkoon koronaviruksen levitessä taas nopeammin maassamme. Haluamme osaltamme varmistaa koulutukseen osallistujien turvallisuuden ja siksi Etelä-Suomen alueelliset kehittämispäivät toteutetaan webinaarina.

Kehittämispäivien hinta on muuttunut johtuen etätoteutukseen siirtymisestä. Seuraavalla sivulla näkyy vanha hinta (120€), mutta laskutamme uuden hinnan mukaisesti 60€.

Jos sinulla on kysyttävää laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä toimisto@lastenjanuortenkeskus.fi. Muissa kehittämispäiviin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Jukka Jylhään, jukka.jylha@lastenjanuortenkeskus.fi tai koulutuksen assistenttiin koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi. 
Huom! Kehittämispäivien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 6.3. saakka. Alla olevat peruutusehdot ovat silti voimassa: viimeinen maksuton peruutuspäivä on 3.3.2021. 
Peruuta ilmoittautuminenPeruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai osallistuja ei saavu lainkaan koulutukseen, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.

Koulutukseen voi kuitenkin nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujavaihdoksesta on ilmoitettava kirjallisesti.