Biotalouspäivien 2020 ilmoittautuminen

BIOTALOUSPÄIVÄT: HIILINEUTRAALI BIOKIERTO – businessmahdollisuudet ja pelimerkit

12. Valtakunnalliset Biotalouspäivät järjestetään 17.11.2020 virtuaalisena! 

Lisätietoa Biotalouspäivistä sekä tapahtumaohjelman voit katsoa täältä.

Ilmoittautumismaksun voi maksaa ilmoittautuessa heti verkkomaksuna tai jättää laskutustiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumismaksut laskutetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Biotalouspäivien teemana vuonna 2020 on hiilineutraali biokierto. Biotalouspäivillä pureudutaan tällä kertaa biokaasun ja ravinnekierrätykseen toimintaympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.  Tilaisuuden järjestää Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n. Vuonna 2020 tilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti yksipäiväisenä virtuaalisena tapahtumana. Biotalouspäivät on tarkoitettu ravinnekierrosta ja biokaasusta kiinnostuneille asiantuntijoille. Seminaari tarjoaa hyvän mahdollisuuden päivittää tietoa aihealueeseen liittyen sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Seminaari on suunnattu biotuotteiden käyttäjille, biojätettä jalostavien laitosten edustajille, yrityksille, tutkijoille ja viranomaisille.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

TAPAHTUMAPAIKKA & -PAIKKA: virtuaalinen tapahtuma, osallistujille toimitetaan henkilökohtainen linkki sähköpostitse edellisenä päivänä ennen tapahtumaa.

OSALLISTUMISMAKSUT (sis. live-stream, seminaarinauhoite ja seminaariesitykset):

  • SBB:n jäsenet: 50 €/hlö
  • Ei SBB:n jäsenet: 100 €/hlö
  • Opiskelijat ilmainen
  • Yrityssponsorit: (sisältää rajattoman määrän osallistujia organisaatiosta; logonäkyvyys) 400 € / organisaatio. Yrityssponsoriksi voit ilmoittautua täällä.

LISÄTIETOJA: Anna Virolainen-Hynnä, anna.virolainen-hynna@biokierto.fi, puh. 0400-987805

MUUTOKSET: Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja ohjelman täydentämiseen

MUUTA: Seminaarin järjestää Suomen Biokierto ja Biokaasu ry. Osallistumisen voi peruuttaa 5 vrk ennen tilaisuutta. Jo maksettujen ilmoittautumisten maksujen palautuksesta peritään 10€+alv toimistomaksu, joka  vähennetään palautettavasta summasta. Peruutustapauksissa olethan yhteydessä Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:hyn. Alle 5vrk ennen tilaisuuden alkua tehtyjen peruutusten kohdalla jo tehtyä maksua ei palauteta ja laskutettavat osallistumismaksut laskutetaan. Poikkeuksena ovat äkilliset sairaustapaukset, joiden osalta tulee olla yhteydessä Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:hyn

Valitse haluamasi lippu

Lippu Hinta Määrä
SBB:n jäsenhinta
sis. live-stream, seminaarinauhoite ja seminaariesitykset
50,00 € (+ALV 24%)
Ei SBB:n jäsenet
sis. live-stream, seminaarinauhoite ja seminaariesitykset
100,00 € (+ALV 24%)
Opiskelijat
sis. live-stream, seminaarinauhoite ja seminaariesitykset
ilmainen

Ajankohta

Alkaa:
17.11.2020 09:00
Päättyy:
17.11.2020 16:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Virtuaalisesti verkossa

Järjestäjä

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry