Tapahtuman oletuskuva

20.9.2022 09:00

Oulun Tietomaa

Biotalouspäivien 2022 ilmoittautuminen

Valtakunnalliset Biotalouspäivät järjestetään tänä vuonna 20.-21.9.2022 Oulussa sekä virtuaalisesti.  

Tapahtuma järjestetään jo 14. kerran! Tapahtumasta on muodostunut biokaasun ja ravinteiden kierrätyksen valtakunnallinen vuosittain järjestettävä päätapahtuma.


Ilmoittautumismaksun voi maksaa ilmoittautuessa heti verkkomaksuna tai jättää laskutustiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumismaksut laskutetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

HUOM!
Illallistilaisuus pidetään 20.9.2022 Oulun Radisson Blue hotellilla. Illalliskortin (45€+alv) voit ostaa ilmoittautumisen yhteydessä valitsemalla sen mukaan seuraavan sivun lomakkeella, TAI mikäli osallistut pelkästään iltatilaisuuteen, voit valita alta taulukosta lipun pelkästään iltatilaisuuteen.

Biotalouspäivien ohjelma ja tapahtumatiedot löytyvät täältä.


LISÄTIETOJA: Anna Virolainen-Hynnä, anna.virolainen-hynna@biokierto.fi, puh. 0400-987805

MUUTOKSET: Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja ohjelman täydentämiseen

MUUTA: Seminaarin järjestää Suomen Biokierto ja Biokaasu ry. Osallistumisen voi peruuttaa 5 vrk ennen tilaisuutta. Jo maksettujen ilmoittautumisten maksujen palautuksesta peritään 10€+alv toimistomaksu, joka  vähennetään palautettavasta summasta. Peruutustapauksissa olethan yhteydessä Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:hyn. Alle 5vrk ennen tilaisuuden alkua tehtyjen peruutusten kohdalla jo tehtyä maksua ei palauteta ja laskutettavat osallistumismaksut laskutetaan. Poikkeuksena ovat äkilliset sairaustapaukset, joiden osalta tulee olla yhteydessä Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:hyn

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   20.9.2022 09:00
Päättyy:   21.9.2022 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulun Tietomaa

Nahkatehtaankatu 6
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry

Katso rekisteriselosteemme verkkosivuiltamme täältä