ESITTELYTAPAHTUMA

Tapahtumasivu on tapahtumasi oma kotisivu verkossa, jolla esittelet tapahtumasi ja siihen liittyvät tiedot. Voit ohjata asiakkaasi tapahtumasivulle esimerkiksi sähköpostikutsulla tai kotisivusi ja sosiaalisen median kautta. Tapahtumasivulla asiakkaasi pääsevät ilmoittautumaan ja ostamaan lippuja sekä oheistuotteita. Ulkoasua on helppo muokata yrityksesi brändin tai tapahtuman ilmeen mukaiseksi.

Tapahtumakoneen palvelu on suunniteltu monia eri tarpeita varten ja käyttökohteita on lukuisia perinteisten tapahtumien lisäksi. Lue käyttökohteista lisää täältä: Käyttökohteet

Pystyt itse seuraamaan reaaliaikaisesti ilmoittautumistilannetta ja muita osallistujiin liittyvää tietoa Tapahtumakoneen raportointi-osiossa. Voit lähettää palvelusta kutsujen lisäksi sähköposti -ja tekstiviestejä ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen.

Voit tällä sivulla itse testata ilmoittautumista ja nähdä millä tavalla asiakkaasi ilmoittautumisen kokevat. Tämä tapahtuma on esimerkkitapahtuma ja siinä on rajallinen määrä ominaisuuksia käytössä. Tarpeen mukaan tapahtumasivulle voi asettaa mm. maksullisia pääsylippuja, jonotuslistoja, ryhmäilmoittautumisen ja monia muita mahdollisesti tapahtumassasi tarvittavia ominaisuuksia.

Lue Tapahtumakoneen ominaisuuksista lisää täältä: Ominaisuudet

*Tämä tapahtuma on testikäyttöä ja esittelyä varten luotu tapahtuma, eikä mitään varsinaista tapahtumaa tällä tapahtumasivulla mainittuna aikana järjestetä.

 

Tapahtumasivu:

  • Tapahtumasivulla esitellään järjestettävä tapahtuma tietoineen.
  • Tapahtumasivun ulkoasu on muokattavissa tarpeidesi mukaan.
  • Kutsun tapahtumaan voit lähettää sähköpostitse tai kirjeitse.
  • Kutsussa olevan linkin kautta kutsuttavat pääsevät tapahtumasivulle ilmoittautumaan tapahtumaan.
  • Tapahtumasivulle voidaan ohjata kävijöitä mm. yrityksen kotisivun, sanomalehtimainoksen tai Facebookin kautta.
  • Tapahtumasivun kautta asiakkaasi pääsevät ilmoittautumaan tapahtumaasi, ostamaan lippuja, muokkaamaan ilmoittautumistietojaan tai peruuttamaan ilmoittautumisensa.
  • Maksun voi suorittaa luottokortilla, laskulla tai verkkopankin kautta.
  • Viestinnän työkaluilla lähetät sähköpostit ja tekstiviestit helposti kaikille osallistujille

Ajankohta

Alkaa:
20.5.2022 10:00
Päättyy:
20.5.2022 12:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tapahtumakone Oy H2H
Telekatu 6C
20360 Turku

Järjestäjä

Tapahtumakone Oy H2H

+358 40 5115578

mikko@tapahtumakone.fi

Telekatu 6C, 20360 Turku