Kesäkonsertit 2021 - Popup -konsertit

Tervetuloa Lappeenrannan kaupungin kesäkonsertteihin 2021! 

 

POPUP -KONSERTIT

 

Haemme popup -konsertteihin kaikkien esittävän taiteen artisteja sekä ryhmiä. Voit hakea esiintyjäksi olit sitten laulaja, tanssija, sahan soittaja, pantomiimiteatteri, tankotanssiduo tai jonglööritrio. Ehdota esitystäsi rohkeasti!

Popup -konsertit koostuvat useasta 5-30 minuutin pituisesta esityksestä Lappeenrannan keskustan puisto-, tori- ja muilla ulkoalueilla niin, että esitysajaksi muodostuu yhteensä 60 minuuttia. Kaupunki ei tarjoa esitykseen tekniikkaa tai henkilökuntaa, vaan esiintyminen hoidetaan itse.

Popup -esitykset toteutetaan aina kohtuullisissa sääolosuhteissa, jolloin mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä kokemaan niitä. Tämän vuoksi konsertteihin hakeminen tapahtuu viikonloppukohtaisesti ja esiintyjiltä toivotaan joustavuutta esitysten tarkan ajan kanssa viikonlopun sisällä sääolosuhteet huomioon ottaen. Palkkio yhden viikonlopun 60 minuutin pituisesta kokonaisuudesta on 200€

 

Paina alla olevasta vihreästä ILMOITTAUDU-napista ja valitse avautuvasta lomakkeesta sopivat esiintymispäivät. Täytettyäsi lomakkeen, paina sinistä VAHVISTA ILMOITTAUTUMINEN-nappia. Huomioithan että ennen lähettämistä kaikkiin tähdellä merkittyihin vastauskohtiin on merkitty jotain ja että sinun täytyy myös hyväksyä tietosuojakäytännöt.

Muista täyttää myös Lisätiedot esityksestä -kohta ja halutessasi lisää video- / audionäyte (YouTube, Soundcloud ym.) tai linkki kotisivuillesi, jotta saamme lisätietoa esityksestänne. Paikkoja Popup konsertteihin on noin 20 ja valitsemme esiintyjät pääsääntöisesti lisätietojen/esimerkkien perusteella.

Olemme valittuihin artisteihin yhteydessä konserttien haun päättymisen jälkeen 16.04.2021 mennessä.

HUOM! Tutustuthan kesäkonserttien esiintyjähaun ohjeistukseen ennen ilmoittautumista osoitteessa lappeenrantaevents.fi/kesakonsertit2021

 

Lisätiedot: Karri Heino, Tapahtumapalvelut - Lappeenrannan kaupunki. karri.heino@lappeenranta.fi, puh. 040 637 1779

Ajankohta

Alkaa:
1.3.2021
Päättyy:
4.11.2021 23:59
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä