Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi 6.5.2019

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.

Osaamistestin kysymykset käsittävät elintarvikkeiden saastumista, mikrobiologiaa, ruokamyrkytyksiä, hygieenisiä työtapoja, henkilökohtaista hygieniaa, puhtaanapitoa sekä elintarvikelainsäädäntöä ja omavalvontaa.

Tehokas tapa perehtyä hygienia-asioihin on osallistua opiston järjestämään koulutukseen, jossa kaikkia osa-alueita käsitellään perusteellisesti.

Hinta: 100 € (koulutus ja testi). Pelkän testin hinta 50 €.

Aikataulu: koulutusta klo 9:00-13:30, testi klo 14:00.

Ilmoittautuminen: 1.5.2019 klo 23.00 mennessä.

Opettaja: ammatillinen opettaja Tiina Ritakallio.

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 12 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
13.5.2019 09:00
Päättyy:
13.5.2019 15:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Eurajoen kristillinen opisto
Koulutie 4
27100 Eurajoki

Järjestäjä

Eurajoen kristillinen opisto

044-721 4803

jaana.vartila@eko.fi

Koulutie 4, 27100 Eurajoki