Lappeenrannan ilmastolukupiiri (etälukupiiri!)

Ilmastolukupiiri-kampanja haastaa suomalaiset lukemaan, keskustelemaan sekä kohtaamaan ilmasto- ja luontokriisin. Lukupiiri tuo yhteen kiehtovat kirjat ja antoisat keskustelut. Lappeenrannan ilmastolukupiirissä luemme kevään 2021 aikana kaksi ilmastonmuutosta käsittelevää tai sitä sivuavaa kirjaa, joista ensimmäinen on tietokirja ja toinen kaunokirjallinen teos.

Lappeenrannan ilmastolukupiirin tarkoituksena ei ole opiskella kaikkea ilmastonmuutokseen liittyvää, vaan lukea ja keskustella ilmastonmuutoksesta sekä sen vaikutuksesta elämäämme ja planeettaamme. Keskustelemalla voimme saada uusia näkökulmia aiheeseen sekä löytää keinoja elää ilmastonmuutoksen kanssa ja torjua sitä.

Ilmastolukupiirimme kokoontuu keväällä 2021 kahdesti etäyhteyden välityksellä. Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 24.2. klo 18 ja toinen keskiviikkona 24.3. klo 18.

HUOM! Lukupiiriin osallistuvilla tulee olla käytettävissään älylaite, internet-yhteys, Google-tunnukset ja käytettävästä laitteesta riippuen Google Meet -sovellus asennettuna. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: hanne.kosonen@sll.fi tai niko.kolehmainen@lappeenranta.fi

Lappeenrannan ilmastolukupiiriä vetää Hanne Kosonen (hankekoordinaattori, Suomen luonnonsuojeluliitto ry, Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hanke).

Ilmastolukupiiri-haasteen toteuttaa Greenpeace yhteistyössä Helmet-kirjastojen, kirjastojen valtakunnallisen "Yleisten kirjastojen ympäristötietoisuus 2020-luvulle" -hankkeen, Lukukeskuksen, Suomen Kirjastoseuran, Marttaliiton sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kanssa. Kampanjassa on mukana kaupungin- ja kunnankirjastoja eri puolilta Suomea.

Tervetuloa mukaan lukemaan ja keskustelemaan ilmastonmuutoksesta!

Toisessa lukupiirissä 24.3. keskustelemme Emma Puikkosen romaanista Lupaus (2019)!

Ilmoittaudu lukupiireihin allaolevasta painikkeesta ja tarkasta ilmoittaessa että ilmoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Lukupiirien osallistumislinkit toimitetaan osallistujille sähköpostiin!

Valitse haluamasi lippu

Lippu Myynti päättyy Määrä
Ilmastolukupiirit
Ilmastolukupiirit
24.3.2021 19:00

Paikkoja jäljellä

Ilmastolukupiirit: 6 kpl jäljellä (/12)

Tapahtumaan on jäljellä 6 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
24.2.2021 18:00
Päättyy:
24.3.2021 19:15
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä