Hygieniaosaamistesti 25.5.2020

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.

Osaamistestin kysymykset käsittävät elintarvikkeiden saastumista, mikrobiologiaa, ruokamyrkytyksiä, hygieenisiä työtapoja, henkilökohtaista hygieniaa, puhtaanapitoa sekä elintarvikelainsäädäntöä ja omavalvontaa.

Seuraava testi järjestetään 25.5.2020 klo 9:00-9:45. Ota mukaan virallinen, kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi!

Hinta: 50 €.

Ilmoittautuminen: 20.5.2020 klo 23.00 mennessä.

Testin järjestävä opettaja: ammatillinen opettaja Tiina Ritakallio.

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 7 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
25.5.2020 09:00
Päättyy:
25.5.2020 10:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Eurajoen kristillinen opisto
Koulutie 4
27100 Eurajoki

Järjestäjä

Eurajoen kristillinen opisto

044-721 4803

tanja.eloranta@eko.fi

Koulutie 4, 27100 Eurajoki