Kultarannan Executive Lukupiiri

Miten johtaa tulevaisuutta epävarmoina ja jopa vaarallisina aikoina? Kuinka ja millä työkaluilla uudistaisi ja kehittäisi yhteiskuntaa ja yritystä kun mannerlaatat liikkuvat? Mitä juuri nyt pitäisi lukea ymmärtääkseen paremmin? 

Kultarannan ensimmäisessä Executive Lukupiirissä paikalla ovat niin juuri kirjan julkaisseet nuoret kyvyt, kuin maan kovimmat ja tunnetuimmat tietokirjailijat, johtajat ja asiantuntijat. Puheenvuoron Naantalissa pitävät muun muassa Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola, markkinointiyrittäjä Eka Ruola, tietokirjailija ja strategi Paula Kilpinen, johtamisen professori Janne Tienari ja tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo.  Illallispuheen Venäjästä pitää Filosofian tohtori, tiedustelueversti (evp) Martti J. Kari, joka on toiminut Suomen signaalitiedustelun johtajana. Vuonna 2020 hän työskenteli Kiovassa Ukrainan tiedustelupalvelun neuvonantajana.

Tapahtuman ensimmäistä päivää isännöi viestintäyrittäjä Anna Sorainen ja perjantaita työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä.

Tutustu ohjelmaan!

Ajankohta

Alkaa:
25.8.2022 12:00
Päättyy:
26.8.2022 12:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kultaranta Resort Oy
Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Järjestäjä