Tapahtuman oletuskuva

GAP Info 30.9.2020 Turku

10.9.2020

Manilla,

Globe Art Pointin apurahatyöpaja on ensimmäinen kolmen työpajan sarjassa (Turku, Tampere, Jyväskylä), jotka ovat kohdistettu Suomessa toimiville ulkomaalaistaustaisille ammattitaiteilijoille ja kaikille alueen freelancetaitielijoille. Taike tukee GAP työpajoja.

Turun työpaja toteutetaan yhteistyössä Läntinen tanssina aluekeskuksen kanssa ja se on osallistujalleen maksuton. 

Tilaisuus mahdollistaa alueellisen verkostoitumisen niin paikallisille kuin Suomessa toimiville ulkomaalaistaustaisille taiteilijoille yli taidealojen. 

Ilmoittautumislomakkeeseen voi esittää kysymyksiä etukäteen. 

Ohjelma

Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

9:30 Globe Art Point info, pj Ceyda Berk-Söderblom, Läntinen tanssin aluekeskus info

10:00-10:45 Apuraha -työpaja, Irina Duskova 

Tavoitteet; apurahatietouden ja tuen jakaminen niin ulkomaalaistaustaisille taiteilijoille kuin Suomessa syntyneille taiteilijoille. Tavoitteena on myös mahdollistaa taiteilijoiden verkostoituminen. 

11:00-11:45 Q & A

11:45-13:00 LOUNAS

13:00-15:00 Turun kaupungin apurahainfo ja vapaan kentän tilojen esittelyitä

Turun kaupungin avustusinfo, kulttuurisihteeri Niina Niemi-Nagy

Missä vapaan kentän esittävän taiteen tekijät voivat alueella työskennellä?

Tilaesittelyjä; Kutomo/Ehkä-production, TEHDAS teatteri, Sopukka, Barker teatteri, Aurinkobaletti, Läntinen tanssin aluekeskus.

Keskustelemme myös vapaan kentän tilatarpeista laajemmin alueella. Keskustelun moderoi Läntinen tanssin aluekeskus. 

15:15-16:00 Loppukeskustelu

Pidämme huolen siitä, että osallistuminen on turvallista. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varautua oikean kokoisella tilalla. Ilmoittaudu 25.9.2020 mennessä. 

Tilaisuutta ei striimata. 

 

Irina Duskova opiskeli kansainvälistä kulttuuripolitiikkaa ja -hallintoa Warwickin yliopistossa. Hän työskentelee kansainvälisen kesäohjelman johtajana Byrd Hoffman Water Mill Säätiöllä, New Yorkissa Yhdysvalloissa. Aikaisemmin työskennellyt valtion rahoittamalla Cultura Säätiöllä, joka edistää venäjän  kieltä ja kulttuuria sekä kulttuuritehdas Korjaamon ja Stage-festivaalin ohjelmistotuottajana. Teatterin tuottajana Irina on järjestänyt useita kiertueita suomalaisille, venäläisille, liettualaisille ja yhdysvaltalaisille teatteriesityksille. Irina on lisäksi kuratoinut esitystaiteen festivaali Revelationin kansainvälisen ohjelmiston Almatyssa Kazakstanissa. Viime vuosina Irina on tuottanut esityksiä ja kansainvälisiä projekteja Klockriketeatern:issa ja Kansallisteatterissa. Hän usein puhuu konferensseissa ja konsultoi erilaisia taideprojekteja.

Ajankohta

Alkaa:  

10.9.2020

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Manilla,

Itäinen rantakatu 64
Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä