Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK) etsii teknistä mestaria 

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. ITAK tuottaa ympärivuotista esitysohjelmistoa omaan teatteritilaan Kuopiossa, kahta vuotuista festivaalia Itä-Suomessa, järjestää esitysvierailuja ja alueellista kiertuetoimintaa. Ylpeänä omasta toiminta-alueestaan, sen tekijöistä ja alueen kehittyvästä esittävän taiteen kentästä ITAK vahvistaa alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria.

Tekninen mestari vastaa Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen oman toiminnan ja vuokralaisten tarpeiden teknisestä toteutuksesta sekä teatterin tilan ja kaluston ylläpidosta sekä huoltotoimenpiteiden toteuttamisesta. Teknisenä mestarina tulet tekemään tiivistä yhteistyötä ITAK:n muun henkilökunnan sekä ohjelmistossa vierailevien taiteilijoiden kanssa. Esihenkilönäsi toimii aluekeskuksen toiminnanjohtaja.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (tai koulutusta vastaavaa osaamista ja työkokemusta) ja kokemusta teknisestä työstä teatteriympäristössä ja/tai taidetuotannoissa. Työnkuva on laaja-alainen ja tehtävässä suoriutuminen vaatii teatteritekniikan tuntemusta (valo, ääni ja video). Työ edellyttää sinulta itsenäistä päätöksentekoa, aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä vaatii hyvää englannin kielen taitoa.

 

Teknisen mestarin työnkuvaan kuuluvat mm:

  • Toiminnan tekninen tuotanto (teatterin ohjelmisto sekä festivaalit, tilan ulosvuokraus) ja operatiivinen toteutus
  • kaluston, esitystilan ja katsomotekniikan huolto ja ylläpito, teknisten resurssien kehitysvastuu
  • Turvallisuussuunnittelu
  • Varastojen huolto ja ylläpito

 

Tulevaisuudessa ITAK panostaa siihen, että sen kotinäyttämö on tunnettu ja haluttu alueellinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen vierailunäyttämö. Oletko sinä tekemässä sitä kanssamme?

 

Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Liitä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV 3.5.2020 mennessä.

HUOM! Tämä on anonyymi rekrytointi. Laadi hakemuksesi ja CV:si (molemmat PDF muodossa) siten, että niissä ei näy nimeä, ikää eikä sukupuolta tai yhteystietoja.

Nimi, ikä ja yhteystiedot kysytään erikseen rekrytointisivun lomakkeessa. Tämä mahdollistaa hakemusten anonyymin käsittelyn. 

Palkkaus: 1750,00 e/kk

Työaika: osa-aikainen (26,75 t/ viikko, 70% työaika)

Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Lisätietoja tehtävästä Ulrika Vilke p. +358 400 329 213.

Paikkoja ei enää tarjolla.