Tunteiden tuuletus

Mitä minulle kuuluu? Koska viimeksi pysähdyin tunteideni äärelle ja kuuntelin niitä sallien ja hyväksyen. Mitä kehoni kertoo minulle?

Kun hyväksymme tunteemme ja kuuntelemme niiden viestejä, voimme päästää turhasta irti ja tuoda tilalle tarvitsemiamme voimavaroja. Tämä tuo elämääsi tasapainon tunnetta!

Joogaamme kehoa auki, teemme juurruttavan tunteiden tuuletus meditaation ja tutkimme sekä muokkaamme omia tunnetilojamme yhdessä keskustellen ja tehokkailla NLP-harjoituksilla.

Tunteiden tuuletus aloittaa kehon ja mielen syystalkoot

Tunteiden tuuletus- päivä on ensimmäinen osa kehon ja mielen syystalkoot -kokonaisuutta, jossa vahvistetaan itsetuntoa ja opitaan tuntemaan paremmin omat vahvuudet. Tule mukaan lakaisemaan mielesi kirkkaan puhtaaksi!

Kehon ja mielen syystalkoot aloittaa virkistävä tunteiden tuuletus (21.8.), jossa joogaamme kehoa auki ja muokkaamme omia tunnetilojamme. Toisena päivänä (29.8) jatkamme tutkimaan omia kehon ja mielen rajojamme. Kokeilemme vahvaa soturinvoimaa ja lempeää yhteyttä yhteiseen energiaan. Syystalkoot päättää rohkeutta vahvistava, Rohkeus olla minä - päivä (11.9), jossa pääsemme vielä kiillottamaan omaa sisäistä puhettamme kauniimmaksi itseämme kohtaan.


Tule puhdistamaan mielesi kirkkaan tyyneksi

Kehon ja mielen syystalkoiden kolme päivää :
Tunteiden tuuletus, 21.8. klo 17:00-20:30
Kehon ja mielen rajat, 29.8. klo 17:00-20:30
Rohkeus olla minä, 11.9 klo 17:30-21:00

Päivät ovat erillisiä ja voit osallistua vain yhteen päivään tai kulkea koko kevätsiivouksen Johannan & Tiinan lempeässä opissa. Haluatko aloittaa oman kehon ja mielen syystalkoosi?

Syystalkoissa vahvistetaan kehon ja mielen hyvinvointia jooga ja NLP- harjoituksia tehden.

Jooga

Jooga on kaikille sopiva lempeä yin- ja flowjoogan yhdistelmä. Yin- ja flowjooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Joogan aikana tehdään teemaa tukevia NLP -mielikuvaharjoituksia.

NLP

NLP on yksi merkittävimmistä tietoisuuden kasvattamisen ja itsensä kehittämisen menetelmistä. NLP osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, mutta sitä ei tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan.

Ohjaajat: Johanna Olsson & Tiina Kevätpuro

Johanna Olsson
NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tavoitteeni on tukea ihmisiä kohti elinvoimaista kokonaisvaltaisuutta ja parasta versioita itsestään. Valmennukset ovat sallivia, osallistavia ja voimaannuttavia. Se on matka kohti toivottua muutosta, joka jää elämään.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä. Johannasta voi lukea lisää täältä: www.johannaolsson.fi

Tiina Kevätpuro
Tiina on NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Valmennuksissani vahvistetaan jo olevaa, tarkastellaan suhdetta itseen ja muihin sekä vahvistetaan omia rajoja ja myönteisiä voimavaroja käytännönläheisin NLP-menetelmin.

Osallistujat suosittelevat

Tunteiden tuuletuksen jälkeen keho ja mieli on täynnä positiivisia ja voimaannuttavia tunteita. Kiitos. -Nina

NLP ja Jooga -päivä oli rauhallinen, hyväksyvä ja voimaannuttava! -Airi

NLP ja Yin Jooga tukevat hyvin toisiaan! Seesteinen energisoiva tunnelma. Ammattitaitoinen ja lempeä ohjaus. -Mona

Hinta

Tunteiden tuuletus -päivä: 89€ (sis. alv 24%). 

Osallistujat saavat mukaansa kirjalliset NLP-harjoitukset.

Kolme Jooga & NLP -päivää yhteensä 267€ (sis. alv 24%). 

Ilmoittaudu mukaan kaikkiin kolmeen Jooga & NLP -päivään tästä linkistä

Maksutavat (Paytrail):

- mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili 

Mikäli yllä olevista maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi. Sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis.alv 24%)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
21.8.2018 17:00
Päättyy:
21.8.2018 20:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

True Hearts koulutustilat
Malminkaari 5, 4.krs
00700 Helsinki

Järjestäjä

True Hearts

010 4117811

info@truehearts.fi