Tapahtuman oletuskuva

LTA aluekeskuspalkkahaku 2024

28.4.2023 11:00

Läntinen tanssin aluekeskus avaa aluekeskuspalkkahaun vuodelle 2024.


Hakuaika on 29.4.-29.5.2023.


Aluekeskuspalkkaa voi hakea vapaan kentän tanssitaiteilijat taiteelliseen työskentelyyn Läntinen tanssin aluekeskuksen toiminta-alueella. Aluekeskuspalkan myöntäminen edellyttää, että työ tulee näkyväksi aluekeskuksen toimintana. Läntinen tanssin aluekeskus toimii tukijana ja taiteellisen työskentelyn mahdollistajana ja edistäjänä. LTA:n jäsenyys luetaan eduksi.

Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn kehittymistä.

Palkkaa voi saada 1-3 kk/henkilö/vuosi ja kyseessä on henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. Palkkaa voi hakea taiteilija tai työryhmä. Haettaessa projektin omarahoitusosuus katsotaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä. Projektien loppuvaiheen toteutukseen voi myös hakea pientä tuotantotukea, mikäli aluekeskuspalkka ei sovellu oman projektin toteutusmuotoon.

Haun perusteella LTAn asiantuntijaryhmä kutsuu haastatteluun. Haastattelukutsut lähetetään kesäkuussa. Keskusteluiden, kohtaamisen ja esittelyn pohjalta valitaan tuettavat taiteilijat vuodelle 2024.

Niille, jotka eivät saa kutsua haastatteluun järjestetään sparrausryhmätapaaminen. Ryhmässä pohditaan oman työskentelyn kirkastamista ja tuetaan taiteilijan työskentelyä edelleen.

Läntinen tanssin aluekeskuksen vuoden 2024 strateginen teema on KUMPPANUUDET - yhdessä kohti uusia utopioita.

Hakemukset tulee toimittaa 29.5.2023 klo 23:59 mennessä. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei oteta huomioon. Huolehdi ajoissa liitteet sellaiseen muotoon (.pdf), että saat liitettyä ne oheiseen hakulomakkeeseen. 

Täytä lomake alla olevasta napista. Huomaa, että lomake tulee täyttää 60 minuutissa, tämän jälkeen sivu sulkeutuu. Lähetettyäsi hakemuksen onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. 

Liitteeksi liitetään:

1. työsuunnitelma, jossa kuvataan työskentelyn taiteellinen sisältö (.pdf). Käsittele työsuunnitelmasi anonyymiksi siten, ettei suunnitelmassa mainita henkilöiden nimiä, ikää tai sukupuolta. Taiteilijat voit esitellä erikseen mini-CV:ssä. 

2. budjetti (pdf)

3. hakijan tai työryhmän jäsenten mini-cv:t (.pdf)

Päätökset tehdään aluksi ehdollisina.
Vuoden 2024 lopulliset päätökset tehdään vuoden 2024 rahoitustilanteen varmistuttua.

Lisätietoja:

info@l-tanssi.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.4.2023 11:00

Päättyy:  

29.5.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä