Maksuton mindfulness avoimet ovet päivä!

Kuljetko työpäiväsi sumussa? Harhaileeko ajatuksesi? Viekö kiire keskittymiskykysi?  Tervetuloa pitämään tauko työpäiväsi lomaan ja levähdä mindfulness- meditaation äärelle.

Mindfulness parantaa tutkitusti läsnäolon taitoja, stressinhallintaa sekä keskittymiskykyä. Jo pienellä meditaatiohetkellä voit tuoda työpäivääsi uutta virtaa ja vapauttaa kiireentuntua kehostasi.

Aikataulu: 

Voit tulla mihin tahansa meditaatiohetkeen sen alkaessa, joko yhteen tai vaikka kaikkiin. Olethan ajoissa paikalla, sillä saliin ei pääse meditaation alettua. 

11.30 Kehomeditaatio (n. 40min)
12.30 Istumameditaatio ( n.35 min)
13.30 Mindfulness jooga + kehomeditaatio (n. 50-60min)

Hinta: Mindfulness päivä on ilmainen.

Omat joogamatot ja tyynyt mukaan. Pukeudu lämpimästi. Sydämellisesti tervetuloa!

Etätyöpäivä mahdollisuus

Mindfulness päivä järjestetään True Heartsin etätyöpäivän lomassa.

Voit tulla työskentelemään True Heartsin viihtyisiin työtiloihin vaikka koko päiväksi! Sinulle järjestyy työpiste ja ilmainen nettiyhteys. Voit tulla paikalle milloin haluatkaan klo 9:00 jälkeen.

Mitä on Mindfulness?

Mindfulness (tietoisuustaito) menetelmän avulla voimme kehittää kykyämme rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä tietoisesti ja hyväksyen. Mindfulnessin avulla voimme oppia arvostamaan itseämme ja ympäristöämme juuri sellaisena kuin ne ovat. Voit lukea lisää Mindfulnessista sivuiltamme

Ohjaaja: Jenni Juutilainen

Jenni Juutilainen on taitava Mindfulness-ohjaaja (CFM®). Hänen oma Mindfulness-polku on alkanut vuonna 2013 itsenäisellä harjoittamisella, erilaisilla kursseilla ja lopulta kouluttautumalla ohjaajaksi Center For Mindfulness Finlandissa. Voit lukea lisää Jennin matkasta Mindfulness ohjaajaksi blogistamme täältä

Voit myös osallistua pidempiin mindfulness-iltoihin tai mindfulness kurssille. Katso linkit: Mindfulness-ilta 5.11, Mindfulness-ilta 15.1, Mindfulness MBSR 8-viikon koulutus.

Mindfulness avoimet ovet päivään on paikkoja rajallisesti, joten varaa nyt omasi!

Ilmoittaudu mukaan alta:

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.12.2018 11:30
Päättyy:
11.12.2018 14:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

True Hearts koulutustilat
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Järjestäjä

True Hearts

010 4117811

info@truehearts.fi