Närproducerat

Närproducerat – tilattavissa pikkujoulujuhliin!

Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo. Myynnissä 5-15 hengen ryhmille joulukuussa 2021!

Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Esityksen jälkeen ryhmä voi jäädä nauttimaan esityksen aikana tanssien valmisetusta illallisesta rentouttavassa ja kauniissa ympäristössä.

Tarjoiltava ateria soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille, muut muutokset ovat mahdollisia, mutta rajoitettuja, ja ne tulisi tehdä etukäteen pyydettäessä. Tarjoamme ruuan kanssa vettä, mutta voitte ottaa mukaan myös omat ruokajuomat. Löydät menun täältä.

Esityspaikkana toimii Kahvila Koroisen kaunis keittiö Koroisilla, Turun keskustan tuntumassa.

Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille (+12). Esityksen kesto on n 1 tunti, jonka jälkeen nautitaan illallista.

Esitystä tukevat Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta,  Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond. 
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyökumppanit: Läntinen tanssin aluekeskus ja Elävän kulttuurin Koroinen ry

Esiintyjällä ei ole hygieniapassia. 

***************************************************

Voit varata esityksen alla olevasta napista. Varaa viimeistään viikkoa ennen esitystä. Mikäli haluaisit varata esityksen jollekin toiselle päivälle listan ulkopuolella, tiedustele sopivia päiviä sandrina.lindgren@grusgrus.fi.

Hinta

Esityksen hinta on 500€/esitys sekä 10€/henkilö/ruoka. Sopiva yleisömäärä on 5-15 hlöä.

Varauslomakkeella pyydetään osallistujien määrä sekä laskutustiedot.

Terveysturvallisuus:

Kaikkien esitykseen tulijoiden tulee olla terveitä ja oireettomia. 

Peruutusehdot

Esitykset ovat varattavissa vielä viikkoa ennen esitystä.  Mikäli haluaisit varata esityksen jollekin toiselle päivälle listan ulkopuolella, tiedustele sopivia päiviä sandrina.lindgren@grusgrus.fi.

Peruuntuneesta esityksestä laskutamme 50%, mikäli peruutus on tehty myöhemmin kuin viikkoa ennen esitystä. Jos esitys perutaan vuorokauden sisällä esityksestä, esitys laskutetaan täysimääräisenä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lisätiedot varaamiseen liittyen: info@l-tanssi.fi, 0400 546019

Ajankohta

Alkaa:
1.10.2021
Päättyy:
31.12.2021
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koroinen
Koroistentie 2
20380 Turku

Järjestäjä