• FI 
  • EN 
  • på svenska

Närproducerat

Närproducerat - som lilla-jul-evenemang

 

En dansföreställning som låter sig inspireras av matlagningens dynamiska rörelser. Till försäljning under december 2021 för grupper om 5-15 personer. 

I detta solo används vanliga handlingar i köket som delar av en koreografi som inte stillnar förrän maten står på bordet. Människa i rörelse, musik, kastruller och rykande mat skapar tillsammans ett husligt mikrospektakel som reflekterar över storheten i det lilla. Efter föreställningen kan ni i gruppen stanna kvar och avnjuta en middag bestående av maten som tillagats under föreställningen i en härligt lantlig och avslappnad miljö.

Måltiden som serveras är anpassad för både vegetarianer och veganer, övriga dietanpassningar av menyn är möjliga men begränsade och måste göras i förväg. Vi serverar vatten till maten men du och ditt sällskap är välkomna att ta med egen matdryck. Menyn hittar du här.

Föreställningsplatsen är Kahvila Koroinens vackra kök i park Korois, på promenadavstånd från Åbo centrum. 

Föreställningen är ordlös och riktar sig till vuxna (12+). Föreställningens längd är cirka en timme, varefter middagen avnjutes. 

Projektet har stöttats av Centret för konstfrämjande, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Svenska Kulturfonden och Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Produktion av Grus Grus Teater i samarbete med Regionala Danscentret för Västra Finland samt Elävän Kulttuurin Koroinen ry

Var god notera att dansaren inte har hygienpass.

******* 

Ni kan boka en föreställning genom att välja en dag här nedan. Dagar kan bokas fram till en vecka innan föreställningsdatumet. Om ni önskar boka en föreställning för en dag eller tid som inte finns på listan kan ni skicka en förfrågan direkt till sandrina.lindgren@grusgrus.fi. 

 

Pris 

Priset för Närproducerat är 500 €/föreställning samt 10 €/person för maten. Passande publikantal är 5-15 pers.

Bokningsformuläret efterfrågar både antal deltagare och faktureringsinformation. 

 

Säkerhet och hälsa

Alla besökare förväntas vara friska och symptomfria. 

 

Avbokningsregler

Om ni av någon anledning måste avboka kan ni göra detta utan kostnad fram till en vecka före föreställningsdatum. 

Vi debiterar 50% för en avbokad föreställning om avbokningen görs senare än en vecka innan föreställningsdatum. Om besöket avbokas inom ett dygn före föreställningen äger rum, debiteras hela föreställningskostnaden.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar bland föreställningsdatumen.

För frågor angående bokningssystemet och fakturering: info@l-tanssi.fi, 0400 546019

 

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
1.10.2021
Slutar:
31.12.2021
Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangets plats

Koroinen
Koroisvägen 2
20380 Åbo

Arrangör