Open call:
New Performance Turku Festival x Stretch 2019

Haemme teosehdotusta New Performance Turku Festivalin ohjelmistoon yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen tuottaman tanssin kansainvälisen ammattilaisfoorumin Stretch 2019 Turku – expanding professionalism kanssa.

Vuoden 2019 New Performance Turku Festivalin tematiikka toteutuu FUTURES-teemalla.

Millaisia erilaisia tulevaisuuksia voimme nähdä, kuvitella ja unelmoida nyt, kun maailmankuvamme on muuttumassa ilmastonmuutoksen ja sen mukanaan tuomien ennakoimattomien vaikutusten myötä? Festivaali pyrkii hahmottamaan erilaisten teosten keinoin sitä, miten tarkastella aikaa tästä ajasta eteenpäin sekä sitä, millaisia välineitä ja tulevaisuudenkuvia meillä on vaihtoehtoisten tulevaisuuksien hahmottamiseen.

Tarjoamme valitulle esitykselle esityspaikan New Performance Turku Festivalin ohjelmistossa, esitystilan, olemassa olevat tekniset resurssit sekä esityskorvauksen ja tarvittaessa matkat ja majoitukset Turun ulkopuolelta tulijoille.

Esityksen tarkemmista resursseista neuvotellaan teoskohtaisesti. Teoksen valinnasta vastaa New Performance Turku Festivalin ja Läntisen tanssin aluekeskuksen työntekijöistä koostuva jury.

Lisätietoja: producer@newperformance.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
1.3.2019 14:00
Päättyy:
14.4.2019 23:59
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

New Performance Turku Festival

producer@newperformance.fi