Tapahtuman oletuskuva

Nuori taiteilija 2022

8.4.2022 00:00

Hei sinä tanssin opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut LTAn varsinainen tai opiskelijajäsen!

Hae aluekeskuspalkkaa syksyksi 2022.

LTA myöntää nuoren taiteilijan aluekeskuspalkan ensisijaisesti varsinaissuomalaiselle tai satakuntalaiselle vapaan kentän tanssitaiteilijalle taiteelliseen työskentelyyn. Aluekeskuspalkan myöntäminen edellyttää, että työ tulee näkyväksi aluekeskuksen toimintana. Läntinen tanssin aluekeskus toimii tukijana ja taiteellisen työskentelyn mahdollistajana ja edistäjänä.

Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan urapolun alussa taiteellisen työn kehittymistä. Palkkaa voi saada 1 kk ajaksi syksyllä 2022 ja kyseessä on henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. 

Niille, jotka eivät tule valituksi järjestetään sparrausryhmätapaaminen. Ryhmässä pohditaan oman työskentelyn kirkastamista ja tuetaan taiteilijan urapolun alkuvaiheita.

Läntinen tanssin aluekeskuksen vuoden 2022 strateginen teema on Hyvät käytännöt.

Haku aukeaa 8.4.2022 tällä sivulla. Hakemukset tulee toimittaa 6.5.2022 klo 23:59 mennessä. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei oteta huomioon. Huolehdi ajoissa liitteet sellaiseen muotoon (.pdf), että saat liitettyä ne oheiseen hakulomakkeeseen. 

Täytä lomake alla olevasta napista (aukeaa 8.4.2022). Huomaa, että lomake tulee täyttää 60 minuutissa, tämän jälkeen sivu sulkeutuu. Lähetettyäsi hakemuksen onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. 

 

Liitteeksi liitetään:

1. työsuunnitelma, jossa kuvataan työskentelyn taiteellinen sisältö (.pdf). Käsittele työsuunnitelmasi anonyymiksi siten, ettet mainitse nimeäsi, ikää tai sukupuolta. Voit esitellä itsesi erikseen mini-CV:ssä. 

2. hakijan tai työryhmän jäsenten mini-cv:t (.pdf)


Lisätietoja:

info@l-tanssi.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

8.4.2022 00:00

Päättyy:  

6.5.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä