Turpaboogie 2018 ilmoittautuminen

Vuosittainen Turpaboogie-viikonloppu kokoaa jälleen yhteen laskuvarjohyppääjiä ympäri isänmaata, päivittämään tietotaitoja ja kuulumisia. Tapahtumat sijoittuvat Oulun kaupunginkirjastolle sekä Vanha Paloasema -ravintolaan, ajankohtana 3.-4.2.2018.

Ohjelmassa muun muassa: Kattojärjestön osalta palkintojen jako kaudella 2017 ennätyksiä tehneille, sekä menneen kauden turvallisuustilastot. Petri Mastola perehdyttää meidät ennätyksen tekemisen taustoihin, Leena Väistö ja Minna Marlo laskuvarjohyppääjän mentaalipuoleen. Pilvi Juvosella on aiheenaan tuorehko ilmiö Indoor Wingsuit Flying, Mauri Väistöllä piakkoin avautuva FÖÖNI. Markkinointitoimisto Kuulu esittelee meille some-markkinoinnin nykykeinoja ja mahdollisuuksia. Tuukka Mäkelä kertoo laskuvarjon suunnittelu- ja valmistusprojektistaan. Laskuvarjotoimikunnan slotissa aiheina mm.uusi turvallisuusilmoituskone, toiminnalliset ohjeet ja kelpoisuusvaatimukset - muutokset kaudelle 2018, laskuvarjohyppääjän opas, LT:n kilpailijoiden ja kerhotapahtumien tukien hakeminen, omavalvonnan tekeminen, LT:n verkkosivu-uudistus.

Lauantai-iltana on porukka koolla ja ilo irti Vanha Paloasema -ravintolassa, joka on varattu ainoastaan meille klo 23 asti.

Majoittumiseen suosittelemme Original Sokos Hotel Arinaa tai Forenomia. Alempana hotellien alennuskoodit, jotka ovat voimassa myös perjantain ja lauantain välisen yön osalta.

Osallistumismaksu on 20€ SIL-jäsenet/ 30€ muut, 28.1. mennessä ilmoittauduttaessa. Tämän jälkeen kymppi lisää, ilmoittauduitpa netitse tai paikan päällä jonottaen.

Tapahtumaan mahtuu maksimissaan 190 osallistujaa, joten älä jätä ilmoittautumistasi viimetippaan. 

Osallistuminen peruutettaessa maksua ei palauteta, mutta Turpaboogie-lipun voi 2.2.2018 asti tarvittaessa siirtää toiselle henkilölle, muokkaamalla ilmoittautumistietoja vahvistusviestissä olevan linkin kautta.

Epäviralliset Turpaboogie-etkot ovat perjantai-iltana Cafe Roosterin Kellaripubissa! Kellaripubin erikoisolut- ja viski-valikoima on kaupungin kattavin, lisäksi juomalistalle tulee meitä varten Turpaboogien nimikko-drinkki.

Perjantaina on käytössä myös noin 15 henkilön vetoinen Vanhan Paloaseman saunakabinetti , niille jotka tahtovat ottaa viikonloppuun vauhtia löylyn merkeissä. Saunalta on vain hilikun verran kävelymatkaa Roosteriin, joten molempiinkin ehtii.

 

Tervetulua Ouluun!

Laskuvarjotoimikunta/ SIL ry

Oulun Laskuvarjokerho ry

Skydive Oulu ry   

 

Linkkejä ja vinkkejä:

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/904786863031190/

Cafe Rooster tarjoaa boogieporukalle 10% alennuksen kahveista, ruoka-annoksista ja vitriinituotteista. Mainitse Turpaboogie kassalla saadaksesi alennuksen. www.rooster.fi

FÖÖNI on höveli ja tarjoaa meille kahvit sunnuntaina Pääkirjastolla. Lauantaina kahvitauko on omakustanteinen.

Arinasta saa varauksen yhteydessä alennusta alennuskoodilla 'BBOOGIE' https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina

Forenom Uusikadun alennuskoodi 'SK2QA' https://www.forenom.com/fi/huoneistohotellit/oulu/forenom-aparthotel-oulu-uusikatu/3452/

Forenom Kempeleen alennuskoodi 'N35LD' https://www.forenom.com/fi/huoneistohotellit/kempele/forenom-aparthotel-kempele/4398/

Vanha Paloasema https://www.raflaamo.fi/fi/oulu/vanha-paloasema-oulu

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
3.2.2018 11:00
Päättyy:
4.2.2018 15:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulun kaupunginkirjasto
Kaarlenväylä 3
90100 Oulu

Järjestäjä

Suomen Ilmailuliitto ry / Laskuvarjotoimikunta

lt@laskuvarjotoimikunta.fi