Turpaboogie 2021 ilmoittautuminen

Alavuden Ilmailukerho yhdessä Laskuvarjotoimikunnan kanssa järjestää vuoden 2021 Turpaboogiet Seinäjoella. Luvassa taas asiaohjelmaa laskuvarjourheilun tiimoilta, sekä talven parhaat bileet.

Tapahtumapaikkana koko viikonlopun Hotelli Sorsanpesä
(Osoite: Törnäväntie 27, 60200 SeinäjokiPuh.: 020 7418181).

joten päästään nauttimaan oikein kunnolla kanssahyppääjien seurasta. Hotellihuoneiden varausohjeet löytyvät alta. Suosittelemme varaamaan huoneen suoraan hotellilta, niin et missaa tapahtumasta mitään.Luentotilaisuus järjestetään lauantaina ja sunnuntaina kokoustila Holminhovissa, kätevä kävellä suoraan aamupalalta luennoolle. Luentojen välissä tarjolla lounas seisovasta pöydästä hintaan 12e. Ilmootathan ruokaaluhaluusta huonevarauksen yhteydes.Boogiemaksu ennakkoon on 25e SIL-jäsen, ja EI SIL-jäsen 35e. Myöhemmin hinnat nousevat. Boogierannekkeella olet oikeutettu osallistumaan etkoille, jatkoille ja tietysti luennoolle. Toivotaan että tapahtuman aikaan koronasta ollaan päästy eroon (viruksesta, ei siitä pullosta 😉 ). Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja tiedotamme jos sen suhteen joudumme jotain rajauksia tekemään. Luentotilassa pystymme noudattamaan turvavälejä, hankitaan ja käytetään käsidesii ja kasvomaskeja, eikä tulla kipeenä paikalle!

Hotellihuoneiden varausohjeet ja hinnat:

  • 1hh standard  75€/huone/yö
  • 2hh standard 84€/huone/yö
  • 1hh comfort 85€/huone/yö
  • 2hh comfort 94€/huone/yö

Hinnat sisältää:

Runsaan aamiaisen, sauna- ja allasosaston käytön sekä pysäköinnin

Koska pysyttelemme koko viikonlopun hotellilla, eikä lähistöllä ole mainittavia ruokapaikkoja, niin ruokailut järjestetään hotellissa. Ilmoitathan huonevarauksen yhteydessä otatko huoneen lisäksi:

  • Ilman lounasta
  • Lounas yhtenä päivänä
  • Lounas molempina päivinä

Lounas 12€/hlö sisältäen: Runsaan salaattipöydän, 2 eri pääruokavaihtoehtoa, jälkiruoan + kahvi/tee

Majoitus- ja ruokavaraukset koodilla "Pyramiidi21" joko sähköpostilla: sorsanpesa@sorsanpesa.fi tai puhelimitse 020 741 8181

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
30.10.2021 09:00
Päättyy:
31.10.2021 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 Seinäjoki

Järjestäjä

Alavuden ilmailukerho / SIL / Laskuvarjotoimikunta

johtokunta@alavudenik.fi