Valloittava esiintyminen

Valloittava esiintyminen -valmennus on sinulle, joka haluat loistaa, olla vakuuttavampi tai haluat oppia olemaan lempeästi jämäkkä. Voit itse vaikuttaa ja päättää miten olet ja millaiseksi kehityt.

Valmennuksesta saat paljon tehokkaita työkaluja esiintymiseen ja vuorovaikutustilanteisiin työhön ja arkeen. Valmennuspäivät ovat energisoivia ja uusia näkökulmia synnyttäviä.

Hyödyt osallistujalle:

  • Valmennuksesta saat tehokkaita ja käytännölisiä työkaluja kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin, on se sitten puhelimitse, suorassa kontaktissa tai esiintymistä yleisölle.
  • Jo pienillä oivalluksilla saat aikaan isoja muutoksia tuleviin esiintymis- ja myyntitilanteisiin sekä asiakaskohtaamisiin.
  • Valmennusten välissä tehdään harjoitteita, joiden avulla opit viedään käytäntöön ja osaksi omaa arkea. Harjoitteet syventävät oppimaasi, ja niiden avulla sinusta kehittyy varma ja valoittava esiintyjä.
  • Harjoitteiden myötä alat nauttia esiintymisestä! Innostuneisuutesi tarttuu yleisöönkin ja lisää vaikuttavuuttasi. 
  • Yritykselle hyöty on suoraan myyntivoiman tehostaminen, liikevaihdon kasvu ja tyytyväiset asiakkaat.

Käytämme NLP-tekniikoita, kehon ja mielen yhteistyötä, mielikuvaharjoituksia ja pedagogisia tekniikoita monipuolisen äänen käyttöön, rytmiin ja äänen anatomiaan.

Tutustu koulutukseen videosta!

Esiintymisvalmennuksen sisältö:

1. Päivä
Ensimmäisenä päivänä luodaan oma paras tunnetila ja ensivaikutelma esiintymiselle.

Ensivaikutelmaan sisältyy muun muassa kontaktin luominen, mukaanotto ja kiinnostuksen herättäminen.

Päivän aikana opit vaikuttamaan siihen, että kohtaaminen menee toivomallasi tavalla tilanteesta riippumatta. Harjoittelemme sanatonta ja sanallista viestintää omaa työtämme silmälläpitäen.

2. Päivä
Toisena päivänä pääset syventämään vangitsevan esiintymisen luomista ja omaa luonnollista hyvää oloa omana itsenä ja luontevana, persoonallisena esiintyjänä.

Saat käyttöösi uusia vahvuuksia ja voimavaroja esiintymistilanteisiin. Jännityksen ja stressin hallintatekniikoita.

3. Päivä
Kolmantena päivänä harjoittelemme tehokkaita valmistautumistekniikoita omaan tulevaan myynti-, asiakaskohtaamis-, tai esiintymistilanteeseen.

Opimme mitä ovat omat maneerimme ja miten pääsemme niistä eroon. Teemme pieniä esiintymisharjoituksia toisillemme pienryhmissä.

Kouluttajat: Johanna Olsson & Johanna Hytti

esiintymiskoulutus johannaesiintymiskoulutus johanna

Johanna Olsson

Johanna on tehnyt yli 25 vuotta töitä henkilöstöjen kehittämisen ja tukemisen kanssa. Hänellä on kokemusta niin esimies- kuin johdon tehtävistä. Henkilöstöjohtajana Johanna toimi 8 vuoden ajan kasvuyrityksessä ollen myös mukana johtoryhmätyöskentelyssä.

Valmentajana ja kouluttajana Johanna on viimeisen viiden vuoden ajan ollut tukemassa yritysten henkilöstöä ja erityisesti esimiehiä kohti omaa parasta potentiaaliaan.

Johannalle merkityksellistä on se, että valmennukset ovat ratkaisukeskeisiä, osallistavia ja voimaannuttavia. Tavoitteeni on, että harjoitusten avulla tapahtuu oivalluksia ja muutosta, joka näkyy arjessa. Se mahdollistuu hyvien kokemusten ja yhteisen tekemisen kautta.

Vuonna 2011 alkoi Johannan NLP-matka ja hän kouluttaa myös NLP-Practioner kursseja  ja joogaa. Johanna on NLP Trainer, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, LCF Life Coach, lukenut työ-ja organisaatiopsykologiaa, fysioterapeutti ja joogaopettaja.

Johanna Hytti

Johanna Hytti on 20 vuoden laulajauran aikana kiertänyt ympäri maailmaa, niin pienillä kuin isoillakin areenoilla yhdessä Värttinän ja Kuunkuiskaajien kanssa. Vuonna 2010 hän edusti Suomea Oslon euroviisuissa ja hänellä on monipuolinen kokemus live-tilanteissa esiintymisestä eri medioissa.

Johanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja kouluttaunut NLP-masteriksi sekä toiminut laulunopettajana yli 20 vuotta. Valmentajana ja kouluttajana Johannan mielenkiinto kohdistuu erityisesti esiintymiseen, vuorovaikutukseen, intuitioon ja luovuuteen.

Ajankohta: 30.10.2018 - 20.11.2018. Kolmen päivän valmennus torstaisin.

Aikataulu:

30.10: kello 12:30 - 16:00
6.11: kello 9:30 - 16:00
20.11: kello 9:30 - 16:00

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4.kerros

Hinta: 1350€+alv.24%

Ilmoittaudu mukaan alta:

Ajankohta

Alkaa:
30.10.2018 09:30
Päättyy:
20.11.2018 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

True Hearts koulutustilat
Malminkaari 5, 4.krs
00700 Helsinki

Järjestäjä

True Business

010 4117811

palvelu@truebusiness.fi