Tapahtuman oletuskuva

Viron yrityskauppaseminaari: miten laajentua Viron markkinoille?

12.10.2023 13:00

Viron Helsingin -suurlähetystö

Viron yrityskauppaseminaari on tarkoitettu yritysjohtajille, jotka tähtäävät yritystoimintansa kansainväliseen kasvuun. Tiiviissä seminaarissa tarjotaan kokeneiden asiantuntijoiden avulla käytännön eväitä päätösten pohjaksi laajentaa yritystoiminta Viroon.

Viro tarjoaa monia etuja yrityksille. Yritysystävällinen verotus, joustavat työmarkkinat, läheinen sijainti, edullisemmat kustannukset sekä vakaa- ja moderni toimintaympäristö tekevät Virosta kiinnostavan ja turvallisen ympäristön yrityksen kannattavalle kansainväliselle kasvulle.

Virolaisyrityksissä on totuttu toimimaan suomalaisten kanssa ja suomalaisosaamista arvostetaan. Suomalaisilla yrittäjillä on Virossa hyvät verkostot. Myynnissä on runsaasti menestyviä mm. eläköityvien suomalaisten omistamia tuotannollisia ja teollisia yrityksiä. Viron valtiolta on saatavissa yrityksille myös innovaatio- ja kehitysrahoitusta.

Tapahtuma on maksuton ja suomenkielinen.

Järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä: Viron Suurlähetystö, Suomen Yrityskaupat, Magnusson Law Viro, Estonian Business and Innovation Agency (EAS) ja Suomi-Viro Kauppamari.

 

Tervetuloa hakemaan kasvun eväät seminaaristamme!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2023 13:00

Päättyy:  

12.10.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Viron Helsingin -suurlähetystö

Itäinen_Puistokatu 10
00140 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Suomen Yrityskaupat Oy

010 2864 000

info@yrityskaupat.net

www.yrityskaupat.net