Vaunupaikkahaku talvi 2019-2020

Vaunupaikkahaku talvisäilytykseen talvelle 2019-2020

Vaunupaikkaa haetaan pisteytyslomakkeella, johon pääset alta kohdasta "ilmoittaudu". Talvipaikkoja pakkaushallissa on 9kpl, ja ne kaikki jaetaan pisteytyksen perusteella.

Vaunupaikkamaksu talvelle on 200€.

Vaunupaikkahakemus tehdään lomakkeella, jossa jaetaan pisteitä hyppy-, koulutus- ja kerhoaktiivisuudesta. Jokaisen vaunukuntaan kuuluvan henkilön on täytettävä oma lomake. Hakea voi ainoastaan tällä sähköisellä lomakkeella. Lomake on avoinna ja hakuaikaa on torstaihin 26.9. saakka.

Kaikkien vaunupaikkaa hakevien täytyy olla SdF:n jäseniä. SdF:n jäsenmaksu kaudelle 2019 tulee olla maksettuna hakuvaiheessa. Lisäksi jokaisen vaunukuntaan kuuluvan tulee olla maksanut kaikki vanhat laskunsa kerholle.

Jakoperusteet

Jos hakijoiden määrä on suurempi kuin jaossa olevien vaunupaikkojen, kaikki 9 paikkaa jaetaan pisteytyksen perusteella 27.9.

Vaunupaikan lunastaminen

Vaunu on tuotava pakkaushalliin 19.-20.10. viikonloppuna. Mikäli vaunun omistaja on itse estynyt siirtämään vaunua, siitä on ilmoitettava Lassille etukäteen (lassi@skydivefinland.fi). Kaikista niistä vaunuista, jotka siirretään omistajan puolesta, veloitetaan lisäksi siirtomaksu 50€. Vaunupaikka ja mahdolliset siirtomaksut on maksettava lähetetyn laskun eräpäivään mennessä.

Myöhässä tulleet hakemukset

Myöhässä tulleet hakemukset eivät osallistu pisteytykseen. Lomake sulkeutuu 26.9. klo 23.59.

 

Tapahtuma on päättynyt.