Tapahtuman oletuskuva

Kamalokero, ruokalokero ja/tai vaunupaikka hakulomake kesä 2021

Haku kaudelle 2021: vaunupaikka, ruoka- ja kamalokerot

Vaunupaikkaa ja lokeroita haetaan pisteytyslomakkeella, johon pääset alta kohdasta "ilmoittaudu". 

Hinnat kaudelle 2021:

  • Vaunupaikka 200€
  • Ruokalokero 10€
  • Kamalokero 10€

Hakemus tehdään lomakkeella, jossa jaetaan pisteitä hyppy-, koulutus- ja kerhoaktiivisuudesta. Jokaisen vaunukuntaan kuuluvan henkilön on täytettävä oma lomake. Hakea voi ainoastaan tällä sähköisellä lomakkeella. Lomake on avoinna ja hakuaikaa on keskiviikkoon 24.3. saakka.

Kaikkien hakijoiden täytyy olla SdF:n jäseniä. SdF:n jäsenmaksu kaudelle 2021 tulee olla maksettuna hakuvaiheessa. Lisäksi jokaisen (myös jokaisen vaunukuntaan kuuluvan) tulee olla maksanut kaikki vanhat laskunsa kerholle.

Jakoperusteet

Jos hakijoiden määrä on suurempi kuin jaossa olevien paikkojen, jaetaan paikat pisteytyksen perusteella. Lisäksi kamalokeropaikkojen haussa autottomat ovat etusijalla.

Vaunupaikkojen ja lokeroiden lunastaminen

Lunastamisen tulee tapahtua ennen kesäkuun puoliväliä. Jos näin ei tehdä, siirtyvät saadut paikat/lokerot automaattisesti seuraavalle hakijalle. Paikat ja lokerot laskutetaan ja laskut on maksettava eräpäivään mennessä. 

Vaunujen siirtäminen pois talvisäilöstä

Vaunu on siirrettävä ulos pakkaushallista 16.-18.4. viikonloppuna. Mikäli vaunun omistaja on itse estynyt siirtämään vaunua, siitä on ilmoitettava Sadulle etukäteen (info@skydivefinland.fi). Kaikista niistä vaunuista, jotka siirretään omistajan puolesta, veloitetaan lisäksi siirtomaksu 50€. Vaunupaikka ja mahdolliset siirtomaksut on maksettava lähetetyn laskun eräpäivään mennessä.

Myöhässä tulleet hakemukset

Myöhässä tulleet hakemukset eivät osallistu pisteytykseen. Lomake sulkeutuu 24.3. klo 23.59.

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Lisää tapahtuma kalenteriisi