Kehon ja mielen syystalkoot koostuvat kolmesta erillisestä Jooga & NLP -päivästä, joissa vahvistetaan itsetuntoa ja opitaan tuntemaan paremmin omat vahvuudet. Tule mukaan lakaisemaan mielesi kirkkaan puhtaaksi!

Syystalkoot aloittaa virkistävä tunteiden tuuletus (21.8.), jossa joogaamme kehoa auki ja muokkaamme omia tunnetilojamme NLP -harjoituksia tehden. Toisena päivänä (29.8) jatkamme tutkimaan omia kehon ja mielen rajoja. Kokeilemme vahvaa soturinvoimaa ja lempeää yhteyttä yhteiseen energiaan. Syystalkoot päättää rohkeutta vahvistava, Rohkeus olla minä - päivä (11.9), jossa pääsemme vielä kiillottamaan omaa sisäistä puhettamme kauniimmaksi itseämme kohtaan.

Kehon ja mielen syystalkoiden kolme päivää:
Tunteiden tuuletus, 21.8. klo 17:00 - 20:30
Kehon ja mielen rajat, 29.8. klo 17:00 - 20:30
Rohkeus olla minä, 11.9 klo 17:30 - 21:00 

Syystalkoissa vahvistetaan kehon ja mielen hyvinvointia jooga ja NLP- harjoituksia tehden.

Jooga

Jooga on kaikille sopiva lempeä yin- ja flowjoogan yhdistelmä. Yin- ja flowjooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Joogan aikana tehdään teemaa tukevia NLP -mielikuvaharjoituksia.

NLP

NLP on yksi merkittävimmistä tietoisuuden kasvattamisen ja itsensä kehittämisen menetelmistä. NLP osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, mutta sitä ei tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan.

Ohjaajat: Johanna Olsson & Tiina Kevätpuro

NLP Practitioner peruskoulutus Helsinki Tiina Kevätpuro

Johanna Olsson
NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tavoitteeni on tukea ihmisiä kohti elinvoimaista kokonaisvaltaisuutta ja parasta versioita itsestään. Valmennukset ovat sallivia, osallistavia ja voimaannuttavia. Se on matka kohti toivottua muutosta, joka jää elämään.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä. Johannasta voi lukea lisää täältä: www.johannaolsson.fi

Tiina Kevätpuro
Tiina on NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Valmennuksissani vahvistetaan jo olevaa, tarkastellaan suhdetta itseen ja muihin sekä vahvistetaan omia rajoja ja myönteisiä voimavaroja käytännönläheisin NLP-menetelmin.

Osallistujat suosittelevat

"Tunteiden tuuletuksen jälkeen keho ja mieli on täynnä positiivisia ja voimaannuttavia tunteita. Kiitos." - Nina

"NLP ja Jooga -päivä oli rauhallinen, hyväksyvä ja voimaannuttava! Johanna on ohjaajana rento ja lämmin." - Airi

"NLP ja Yin Jooga tukevat hyvin toisiaan! Seesteinen energisoiva tunnelma. Ammattitaitoinen ja lempeä ohjaus." - Mona

"Mahtava joogaosuus! tykkäsin paljon soturin asanoista ja rajojen ylittämisen teemasta. Hyvät NLP -harjoitukset, joita voi soveltaa omassa elämässä." - Nina

Hinta

Yksittäinen Jooga & NLP -päivä on hinnaltaan 89€ (sis. alv 24%).

Kolme Jooga & NLP -päivää yhteensä 267€ (sis. alv 24%). 

Kun ostat kaikki kolme Jooga & NLP -päivää kerralla, saat 10% alennuksen kokonaishinnasta. Hintasi on tällöin vain 240,30€ (sis. alv 24%). Käytä alennuskoodia YOGA10 tehdessäsi tilausta.

Maksutavat (Paytrail):

- mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili 

Mikäli yllä olevista maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi. Sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis.alv 24%)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
21.8.2018 12:00
Päättyy:
7.9.2018 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

True Hearts koulutustilat
Malminkaari 5, 4.krs
00700 Helsinki

Järjestäjä

True Hearts

010 4117811

info@truehearts.fi